Vakantiehuizen

Vakantiehuizen huren aan zee is lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust!

Op zoek naar vakantiehuizen huren aan de Nederlandse kust? Ontdek hier de meest luxe vakantiehuizen van Schoorl, Volendam, Texel, Zeeland, Egmond en Noordwijk aan zee!

Dat een vakantiehuis huren aan de Noordzeekust, waddeneiland, Zeeland, bosrijke omgeving of een vakantiehuis huren in buitenland ook goedkoop kan ontdek je hier zelf.

“Een luxe huis dat groot genoeg is voor een weekje vakantie met het hele gezin op loopafstand van de zee. Waar we in het najaar ook nog van een ontspannen weekendje uit konden genieten”.

Dat was waarnaar we online zochten en maar niet konden vinden. Niet binnen de wensen die we hadden voor een redelijke prijs. Misschien waren we wat kritisch met een uitgebreid eisenpakket. Denk aan zake als een volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer met radio en tv, gescheiden slaapkamers met vaste bedden en draadloos internet verbinding (WiFi).

Op een goed onderhouden park met eigen tuin en een beetje rustig gelegen maar ook met vermaak voor de kinderen.

Uiteindelijk vonden we geschikte vakantiehuizen op verschillende Roompot parken aan zee. We hadden volop keuzen uit themaparken in plaatsen aan de kust, van Texel tot Zeeland en van Volendam tot Den Haag. En toeristische toppers als Egmond aan zee en Noordwijk niet te vergeten. Op zowel Texel als in Egmond en Noordwijk aan de kust vonden we huisjes die aan al onze verwachtingen voldeden.We gaan eerst naar het vakantiehuis in Zeeland en later naar Kustpark Texel in De Koog!

Bekijk ook het beste huuraanbod vakantiehuizen aan zee!

Boek goedkoop vakantiehuizen in Schoorl, Egmond, Texel, Zeeland en Noordwijk aan zee! Ook voor een ontspannen verblijf in het bos op op de hei!

 

 “Goedkoop vakantiehuizen huren Nederlandse kust”