Enschede

Enschede huis huren aanbod

Op zoek naar een huurwoning in Enschede? Overzicht alle goedkope huizen te huur!

Een geschikte woning vinden gaat met deze huurtips heel eenvoudig. Bekijk het totaaloverzicht, of geef op wat je precies zoekt. Zoek een huis op adres of postcode en geeft de woonoppervlakte in vierkante meter (m2) aan op Woning Zoeken.

Het aanbod met actuele huizen te huur in Gemeente Enschede volgt dan direct. Probeer het gewoon zelf, zowel voor woningbouw huizen als particulier huren aanbod vinden en direct wonen. Ouderen kunnen hiernaast ook aanmelden voor Seniorenwoningen.

Bekijk het aanbod met alle woningen te huur op huis huren Enschede.

Zoektips voor huurwoning Enschede:
Ook zo moe van het zoeken naar geschikte woonruimte? Op lange wachtlijst voor huurwoning staan is niet meer nodig! Deze tips voor het vinden van een goedkope huurwoning helpen je vast op weg.

Geeft op hoe je nieuwe huis eruit moet zien, denk aan zaken als:

 • Huurprijs (indicatie maximale huurprijs)
 • Exacte locatie in Enschede
 • Wonen in het centrum of wijk buiten de ring
 • Geef de postcode in
 • Benedenwoning of bovenwoning
 • Ga je samenwonen? (Lees dan zeker meer over Contractvormen)
 • Hoeveel kamers in het huis
 • Wel of geen tuin nodig
Klik hier voor huurtips en meer prettig wonen suggesties »
Aanvullende tips voor woonruimte vinden in deze stad kun je hieronder als reactie plaatsen. Met hoger budget kun je ook zoeken naar Vrije Sector Huurwoningen.

Studentenkamer Enschede
Alleen een studentenkamer nodig? Kijk voor algemene tips voor het vinden van studentenhuisvesting op pagina Kamer huren. Ook buiten de Campus is er volop aanbod van kamers te huur. In het centrum van Enschede zijn de huren hoog, maar in de buitenwijken kun je goedkoop huren. Geef je huurprijs per maand op voor een overzicht met passende woonruimte. Zo wordt studeren en wonen in Oost Nederland leuk!

Met de huurwijzer Enschede vind je snel een woning die bij je past! Een huurwoning vinden begint bij het Huis Huren Overzicht.

2 reacties op “Enschede

 1. Willeke Zandjans op schreef:

  Geachte Heer/Mevrouw,

  Samen met een vriendin op zoek naar een kamer in Enschede. (Redelijk dichtbij het centrum) Nu is het best moeilijk om ook nog eens wat voor je tweeën te vinden, dus dacht ik aan een anti-kraak woning. We zijn opzoek naar iets wat niet al te duur is max 270 per maand. (per persoon) Maar ook redelijk ruim. 2 aparte kamers en de rest gezamenlijk. Ik hoop dat u hier wat mee kunt, we zijn erg enthousiast over zelfstandig worden en hopen dan ook snel wat te vinden. We zijn erg benieuwd naar uw reactie. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Willeke Zandjans

  • admin op schreef:

   Beste Willeke,
   Leuk dat jullie “de volgende stap” in zelfstandig wonen gaan zetten. Voor het beschikbare budget moet er via antikraak wonen wel iets te vinden zijn.

   Hiervoor kun je zelf een oproepje plaatsen (gratis en vrijblijvend) op http://antikraakwonen.com/antikraak-gevraagd

   Voor een huis in haartje centrum van een studentenstad als Enschede moet je wel een beetje mazzel hebben. Zet het als wens gewoon bij in het oproepje, en wie weet wat er van komt.

   Lees meer over de mogelijkheden op http://antikraakwonen.com
   Succes bij het vinden van goede woonruimte in Enschede!