Links

Bezoek ook deze links:

Als huis huren wijzen we je graag op verschillende manieren van goedkoop en prettig wonen en leven. Daarom wijzen we je op enkele online tips met links waarvan we zeker weten dat deze ook voor jouw interessant zijn.

Denk bij goedkoop wonen buiten huren ook eens aan antikraak wonen. Zo woon je bijzonder en voor weinig geld!

Goedkoop wonen, besparen en lekker leven
Aanvraag van Offertes – goedkoopste prijs vergelijken
Dumpsupers  – bespaar op boodschappen
Kruipruimte isolatie – bespaar fors op stookkosten
Samenlevingscontract – bespaar op Notaris en Contractkosten
Schutting maken stappenplan – van natuurlijk tuinhout of beton
Claim letselschade – krijg eindelijk het geld waar je recht op hebt
Tandartscodes – gemakkelijk tandartskosten declareren
Vochtbestrijding – vocht en muffe lucht verhelpen

Natuurlijk wil je het beste voor jullie huisdier, maar zolang deze kerngezond is denk je er misschien niet aan. Net als mensen kunnen ook dieren onverwachts ziek worden of een ongeluk krijgen. Dit risico lopen Katten binnen en buiten maar zeker ook Je hond.

Medische kosten van dierenarts, behandeling en medicijnen lopen vaar snel op. Voorkom dat je deze zelf moet betalen bekijk in ieder geval de mogelijkheden voor Hond en Kat.

Heb je een huis of kamer met een tuin? Geniet daar extra van met een Tuinhuisje, Mooi tuinhout of voor meer privacy Zelf schuttingen maken.

In welk deel van de stad woon jij het liefst? Het is echt waar, de meeste mensen gaan voor wonen in Zuid! En jij?

Wie kent het niet, weer lekkage in het dak.Kijk hier voor lekkage te voorkomen of verhelpen. Dit pakt gelijk ook de bron aan van Schimmelvorming.

Al wat ouder of denk je graag vooruit? Dan is een seniorenwoning wellicht echt iets voor jouw. Ontdek alle voordelen van een 55 pluswoning huren en geniet volop van de oude dag! Leef vrijuit met discreet Incontinentiemateriaal tegen doorlekken.

Heb je wat kapitaal over, dan kun je geld verdienen aan verhuur van een woning of kamers. Of ken je een investeerder of willen je ouders helpen? Dan kun je zelf een woning kopen (Tips), om deze op te delen in kamers voor verhuur.

Voor een goede huuropbrengst is goedkoop aankopen van het vastgoed voor verhuur erg belangrijk. Voor huizen tegen bodemprijzen kijk je op deze huizenveiling site. En lees zo alles over een huurhuis kopen op de vastgoedveiling!

Bijzondere services
Advertentie Publisher – online advertentieruimte verhuur
Kijker Huren – van verrekijker tot telescoop op statief
AV Verhuur -  presentatieapparatuur

Meer; huurtoeslag, woningruil, opslagruimte, verzekeringen en vakantiehuisjes.