Huren buitenland

Huis huren buitenland:

Ook met het vinden van een huis in het buitenland helpen we je graag. Op bestemmingen in heel Europa hebben we leuke en goedkope huurhuizen voor je gevonden. Als je nog geen idee hebt waar je naar toe wilt, lees dan de globale omschrijving met tips per land.

Of bekijk direct alle meest sfeervolle vakantieverblijven van Europa!

Eerst een vreemde taal leren spreken of schrijven voor het huren van een huis in het buitenland? Leer snel een buitenlandse taal beter lezen en schrijven voor beginner tot gevorderde.

Zodra je weet waar een huisje te huren, kijk dan direct onder “Huuraanbod buitenland”.

Een korte omschrijving met huisje huren tips verschillende Bestemmingen in Europa:

Huren in Duitsland:
Duitsland als vakantiebestemming wordt steeds populairder. Niet verwonderlijk, steeds meer met Nederlanders ontdekken de gastvrijheid en schitterende landschap. Een huisje huren in Sauerland, het Zwarte Woud of de bergen in Zuid Duitsland? Zoek hieronder en huur een karakteristiek vakwerkhuis voor een ontspannen weekendje weg!

Vakantiewoning België:
Een leuke bestemming om eens te bezoeken zijn de grote steden van België, zoals Brussel Gent en Antwerpen. Maar vergeet wonen ten zuiden van Nederland als de Belgische kust en de Ardennen niet, deze zijn zeker een (vakantie)bezoek waard. Bekijk bij het huuraanbod buitenland, er zit zeker een geschikt huisje bij!

Luxe Villa Italië:
Heerlijk genieten van uitzicht over het Gardameer aan de rand van je eigen privé zwembad? Deze villa in Moniga del Garda biedt het allemaal, met eigen tuin in rustige omgeving. Ontdek alle gemakken van deze luxe villa in Italië!

Villa in Spanje:
Spanje is al jaren een populaire reisbestemming in Zuid Europa. Bekend zijn natuurlijk de korte stedentrips naar Madrid Barcelona en Granada. Wanneer je enkele dagen gaat, is overnachten in een hotel in de stad gebruikelijk. Of ga je liever voor de zon naar strand en zee? Dan is het huren van een Spaanse villa misschien een goed idee! Zeker wanneer je met meerdere mensen gaat, is het huren van een huisje vaak goedkoper dan een hotel. Kijk maar eens naar het zonvakantie aanbod hier!

Huisje aan Gardameer:
Voor veel Nederlanders is het Gardameer een bekende vakantiebestemming. Rondom dit grote meer zijn volop vakantiehuizen te huur. Boek wel op tijd want zeker in de zomermaanden zijn alle vakantiehuisje wel bezet. Kijk snel hier wat er nog vrij is voor je komende vakantie…

Turkije:

Een tweede huisje bezitten is voor particulieren in Turkije heel gebruikelijk. Deze worden vaak ook te huur aangeboden, boek deze los en vind hier goedkope vliegtickets.

Frankrijk:
Zowel voor zon in de zomer als voor wintersport vakantie in de winter is Frankrijk een perfecte vakantiebestemming. Huur een houten chalet op de zonzijde van een berg, of een blokhut aan een snelstromende rivier. Frankrijk biedt recreatiewoningen in vele soorten en maten. Zoek maar eens op de bestemming waar je altijd al naar toe wou…

Huis huren in Europa:
Vind eenvoudig je woning ergens in Europa. Het aanbod bevat hoofdzakelijk vakantiewoningen voor tijdelijk gebruik. Maar ook als je voor langere tijd in het buitenland wil huren, zijn hiervoor wel mogelijkheden. Bekijk het aanbod hieronder.

Exotisch huisje huren:
Een exotisch huisje huren aan het stand kan ook. Bezoek hiervoor het aanbod van vakantiehuizen op Ibiza en Curaçao!

Huuraanbod Buitenland: (ook recreatiewoningen!)
- Huis huren buitenland
- Kamer huren buitenland 

“Een Vakantie Boeken is de perfecte manier om een geschikte woning te vinden!”

Huis Huren Expats:

Wanneer je tijdelijk of regelmatig als expat in het buitenland werkt, is het prettig om een gemeubileerde woning dichtbij je werklocaties te huren. Tevens is het vloeiend de taal leren schrijven en spreken bij het zoeken van een huurhuis heel gemakkelijk. Zeker wanneer je regelmatig naar huis rijst, bespaar je mogelijk veel geld met vliegen vanuit Luchthavens Duitsland, met over de grens. Ook met huren voor lange termijn in het buitenland kunnen en bovenstaande aanbieders je wel helpen. Kijk voor Tijdelijk Verblijf HIER >>

Tip voor het huren van een goedkope of heel bijzondere vakantiewoning in het buitenland? Schrijf het hieronder, dan kan iedereen hiervan genieten!

(Reacties hieronder zijn niet bedoeld voor commerciële verhuurders. Deze kunnen via het contact-formulier berichten, we bespreken graag alle wensen en mogelijkheden)