Verzekeringen

Verzekeringen huurhuis

Verzekeringen zijn waarschijnlijk ook niet jou favoriete onderwerp, maar een goede verzekering afsluiten is ook voor wonen in een huurhuis heel belangrijk. Zo voorkom je voor weinig geld grote financiële gevolgen en persoonlijk leed.

Kijk voor eenvoudig en direct op verzekeringen vergelijken>>

Het is niet nodig en noodzakelijk altijd alles maar te verzekeren. Als huiseigenaar is een opstalverzekering nodig, een huurder kan vaak wel af met een inboedelverzekering. Ook wanneer je een kamer of appartement huurt zou je hier aan kunnen denken.

“Stel je een voor dat je dit ineens allemaal kwijt bent.
Daar moet je toch niet aan denken…”

Welke verzekeringen
Denk er goed over na welke verzekeringen je niet zonder kunt en dus echt nodig hebt. Zo betaal je niet onnodig veel en ben je altijd  goed verzekerd bij onvoorziene omstandigheden.

Wanneer je een huis huurt zijn slechts enkele verzekeringen belangrijk. Ook wanneer je op kamers gaat moet je deze niet vergeten. Zo voorkom je brandschade, waterschade en schade door diefstal. Onvoorziene zaken die je niet kunt voorkomen.

Hiermee heb je gelijk de belangrijkste verzekeringen in beeld, maar ook van andere andere zaken kun je het risico van beschadiging, vermissing of diefstal wegnemen.

Bijzondere verzekeren
Als een huisdier hebt wil je hier natuurlijk ook goed voor zorgen. Een beetje aandacht geven, goed voer en dagelijkse verzorging van het baasje is heel vanzelfsprekend. Maar wat gebeurt er als het beestje ziek wordt en naar de dierenarts moet, kun je deze hoge kosten wel op ieder moment altijd betalen?

Voor deze onzekere situaties biedt een goede huisdierenverzekering uitkomst. Zo kun je een Kat verzekeren maar natuurlijk ook je trouwe viervoeter. Lees er meer over de voordelen tegen lage kosten op Hondenverzekering.

Verzekeringen nodig
Bij een koopwoning heb je zowel een opstalverzekering als inboedelverzekering nodig. Wanneer je in een huurhuis woont, is de opstal door de huiseigenaar verzekerd. Maar je inboedel moet je echter zelf regelen.

Onder inboedel valt alles wat in je huis aanwezig is, zoals meubels, vloerbedekking, behang, maar ook verlichting, apparatuur als audio, tv, pc en laptop. Maar ook schoenen, tablet, mobiele telefoon, koorgerei, contant geld en kleding.

Kortom is dit dus alle huisraad, je hele hebben en houden. Stel je een voor dat je dit ineens allemaal kwijt bent. Daar moet je waarschijnlijk niet aan denken… Daarom is het verstandig de belangrijkste zaken hier goed te verzekeren.

Sluit je inboedelverzekering gemakkelijk online af na prijzen en dekking van betrouwbare verzekeringen vergelijken. Zo betaal je niet te veel!